> dienstverlening > financiŽle diensten

FinanciŽle diensten

Ondersteuning administratie
Het accuraat en efficiënt voeren van een kerkelijke administratie is geen eenvoudige klus. Het vergt veel tijd en kennis van (veelal) vrijwilligers. De ADS kan daarin behulpzaam zijn in het (mee helpen) voeren van uw boekhouding en/of salarisadministratie. De ADS treedt ook op als tussenpersoon voor het aanspreken van interne of externe fondsen.

Vermogensbeheer
Stichting Menno Fund is de beleggingsinstelling voor doopsgezinde gemeenten en instellingen. Door de gezamenlijke inbreng van de deelnemers ontstaat een schaalgrootte waarbij het mogelijk is gebruik te maken van de expertise van professionele vermogensbeheerders en tegelijkertijd een 'dopers ethisch' beleggingsbeleid te hanteren. Kijk voor meer informatie op www.mennofund.nl.

Collecterooster
De ADS verzorgt elk jaar een collecterooster, waarbij elke maand voor een ander doel wordt gecollecteerd. (Doopsgezinde) organisaties en projecten kunnen een aanvraag doen om in dit rooster te worden opgenomen. De ADS stuurt naar alle Doopsgezinden die daartoe toestemming gegeven hebben een acceptgiro vergezeld met een gezamenlijk opgestelde collectebrief. Tevens collecteert een groot aantal doopsgezinde gemeenten in de diensten in die maand voor het gekozen doel. De gelden komen bij de ADS binnen en worden, na aftrek van een percentage voor de afhandelingkosten aan u overgemaakt. 

Meer informatie
Contactpersoon: Eddy van den End | e-mail


Downloads

 • Collecterooster 2021 |PDF
 •  
  Meer informatie Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen colofon
  © 2021 Doopsgezind.nl